luni, 10 martie 2014

Review Lapte demachiant Floral Yves Rocher

  Descrierea produsului: Un lapte demachiant imbogatit cu apa florala ce curata delicat tenul. Se aplica dimineata si seara cu o discheta si seara cu o discheta din bumbac, la nivelul tenului si ochilor. Nu se clateste. Adaptat tuturor tipurilor de ten. Testat sub control dermatologic.
  Cantitate:200 ml
  Pret:17-18 lei
    Ingrediente:Aqua, Parrafinum liquidum, Ethylhexyl Cocoate, Buthylene Glycol, Propylene Glycol, Sorbitan Stearate, Anthemis Nobilis Flower Water, Ceteth-20, Methylparaben, Xanthan Gum, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Sorbic acid, Tetrasodium Edta, Ethylparaben, Sodium Hydroxide, Propylparaben, Buthylparaben, Linalool, Citronellol, Amyl Cinnamal, Chamomilla Recuitta Flower Extract, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citral, Benzyl Benzoate.
  Parerea mea: Eu mereu am clatit fata dupa. Nu e corect sa nu folosesti lotiune tonica sau apa dupa demachiant. PH-ul pielii trebuie restabilit. Este si pe ten si pentru ochi. Pe mine ma ustura ochii de la el si vad in ceata. Asta se intampla de fiecare data. Imi place ca are musetel, dar multe alte ingrediente toxice, printre care cei 4 parabeni si iritantii de la sfarsit. Imi place ca lasa fata curata, delicata, dar nu-mi convine partea cu ochii.

miercuri, 5 martie 2014

Review "Masca pentru puncte negre Clearskin Avon"

   Descrierea produsului: Lupta impotriva punctelor negre, curata in profunzime si revitalizeaza pielea. Aplicati un strat subtire pe fata si asteptati pana devine alb. Clatiti cu apa din abundenta. Utilizati de 2-3 0ri pe saptamana.
   Ingrediente: Apa, Hydrated Silica, Ethylexyl palmitate, Propylene Glycol, Glicerina, Isoceteth-20,  Cocamidopropyl Betaine, Xanthan gum, Peg-7 Glycerylmcocoate, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Parfum, Dimethicone, Disodium Edta, Menthyl Lactate,  Isododecane, Lysine Carboxymethyl cysteinate, Chamomilla Recutita Extract, Polystyrene/hydrogenated polyisopentene copolymer, sodium c8-16 isoalkylusuccinyl lactoglobulin sulfonate CI 77891, CI 42090.
  
   Cantitate: 75 ml, pret:10-15 lei




   Parerea mea: Am folosit acest gel in ultimul timp, de 2-3 ori pe saptamana. Nu vad absolut nicio imbunatatire. Niciuna!! E clar ca aceste produse nu au rezultate, mai ales cu punctele negre de sub piele, care trebuie scoase la salon. Ce m-a uimit tare la ingrediente este polistirenul, dar si parfumul. Pentru ce e nevoie de parfum la un gel pentru puncte negre? Iar polistirenul mi se pare cam toxic pentru piele.  Locul parabenilor este luat de phenoxyethanol, alt conservant care poate da sensibilitate cutanata. Nu o sa-l recumpar!