duminică, 12 aprilie 2015

Natural? Se poate!


             În ultimii ani am văzut  tot mai des pe etichetele produselor cuvintele: "natural", "bio", "organic", "fără parabeni". Produsele naturale sunt preferate în detrimentul celor mai puțin naturale, sintetice. Se încearcă ca fiecare produs cosmetic să aibă măcar un ingredient natural, care să fie pus în evidență prin reclama respectivă. Voi da câteva exemple în acest sens:
  •  Avon- gama Naturals, gama Solutions, gama Planet Spa. Există și produse din gama de machiaj care au ingrediente naturale: Luciul de buze Ultra Glazewear ("Strălucire intensă și formulă hidratantă, îmbogățită cu ulei din fructe de pădure"), Baza pentru netezirea unghiilor ("Netezește și uniformizează suprafața unghiei datorită uleiului de marula."), Fondul de ten Calming Effects ("Formulele îmbogățite cu extracte de mușețel și aloe calmează pielea sensibilă supusă stresului cotidian."), etc.


  •  Oriflame- gama Swedish Spa, gama Milk&Honey, gama Nature Secrets, gama Love Nature . Alte produse ce conțin extracte naturale: Serul de noapte regenerator Time Reversing SkinGenist ("Formula noastră SkinGenist- nutrient superior anti-îmbătrânire, derivat din soia, ce acționează la nivel genetic."), Crema hrănitoare pentru față Essentials ("Cremă de față bogată, dar ușor absorbabilă, cu ulei din nuci de macadamia, pentru piele moale, netedă și suplă."), Rujul FPS 15 Giordani Gold Iconic ("Ruj cu finisare satinată, culoare intensă și textură cremoasă, ce oferă o senzație de confort. Formula conține ulei de argan și are FPS 15."), etc.
 
  
  • Lady's- Laptele demachiant Regal cu extract de orhidee ("Un lapte bogat în ingrediente naturale și cu o consistență cremoasă ce lasă pielea curată, catifelată și oxigenată. Fără parabeni."), Crema colorantă Herbal Time pe bază de Henna (Noua formulă Herbal Time nu conține amoniac sau alți oxidanți. Colorează și hrănește părul într-un mod delicat datorită extractelor naturale din henna."), Șampon revitalizant Herbal Time cu nucă, etc.

      
       Desigur că existe și alte companii care au început să introducă cât mai multe extracte naturale, în produsele lor, dar eu m-am oprit doar la cele de mai sus. În continuare, voi face o mică listă cu firme de produse cosmetice ce conțin 90-100% ingrediente naturale. De asemenea, am și review-uri pentru produsele pe care am reușit să le testez.
  • Vivanatura- Firmă românească, ce are produse care conțin plante de toate felurile. Nu pun accent pe un ingredient anume.


       Review 1
       Review 2 
       Review 3 
       Review 4
       Site: www.vivanatura.ro
  •  Ilcsi- Firmă ungurească, ce folosește în produsele sale plante medicinale, fructe și legume organice certificate. Exemple de extracte naturale Ilcsi: Lapte demachiant cu roze, Tonic de urechelniță fără alcool, Cremă exfoliantă cu măcieșe și făină de mălai, Cremă exfoliantă cu spanac și coada calului, etc.
 
      
          Site: www.professionalshop.ro           
  •    Algologie-  Firmă franțuzească ce are produse cosmetice care conțin extracte de alge marine sau apă de mare. Exemple: Apă de mare proaspătă pentru față, Mască cu plante marine, etc.      



  •    Pell amar-  Firmă românească ce are produse cosmetice care conțin nămol terapeutic de la Balta Albă (Buzău). 

          Review 1
       Site: www.pellamar.com

  •   Rețetele bunicii Agafia- Firmă rusească, ce are produse cosmetice care conțin în mod special plante siberiene. Exemple: Mască regenerantă pentru păr vopsit și deteriorat cu ou și smântână, Scrub corporal cu extracte de agriș și pere, Șampon nutritiv și protector cu propolis și mumio, etc. 
 

       Există mai multe siteuri de pe care se pot comanda produsele, dar eu am comandat de pe următorul: www.cosmeticaverde.ro 
        Review 1
        Review 2  
        Review 3 
        Review 4
        Review 5

       Acestea sunt produse testate de mine. Știu ca mai sunt și alte game de produse cât mai naturale, dar când le voi testa, voi scrie despre ele.






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu